·  TEL. 933 073 413 · EMAIL a8013159@xtec.cat
 · 

AMPA i famílies

L'AMPA dona suport


L’AMPA DÓNA SUPORT

A L’EDUCACIÓ DELS NOSTRE FILLS,  participant en el consell escolar i col·laborant en les decisions 
que s’hi prenen.

Suport econòmic

També aportem fons obtinguts a través de la quota de l’AMPA per oferir als alumnes els serveis següents:

  • Biblioteca: Nous llibres de consulta i de lectura, bibliotecari (n’assumim el cost ja que l’administració no el cobreix).
  • Material: Esportiu, de tallers, de laboratoris, de música, informàtica, etc.
  • Tallers: Organitzem els tallers dels dimecres, amb activitats extraescolars com teatre, informàtica, guitarra i aquelles que proposeu, i reforç de matemàtiques, física i química i català, en col·laboració amb el professorat.
  • Activitats lúdiques: Festa de 4t d’ESO i 2n de batxillerat, àlbum de record per a ambdós cursos i orla per als de 2n de batxillerat que pertanyen a l’AMPA. Premis i festa decarnestoltes per als més joves (fonamentalment 1r i 2n d’ESO). A la festa de batxillerat s’hi convida els pares i hi intervenen professors, representants del Departament d'Ensenyament i de l’Ajuntament.
  • Servei d’informàtica: Els ordinadors de la biblioteca estan a disposició dels alumnes que pertanyen a l’AMPA durant tot l’horari d’obertura de la biblioteca (consulteu-ne horari a la porta).
  • Infraestructura: col·laborem en el manteniment del centre: persianes de les aules, condicionament de la sala d’actes, xarxa informàtica del centre, etc.
  • Aules d’autoaprenentatge: (des dels 12 fins als 18 anys) financem les aules d’anglès i d’informàtica a les quals tenen accés els alumnes que pertanyen a l’AMPA. 


Suport a alumnes

Donem suport a la associació d’alumnes i a aquelles activitats que posposin, acceptades pel consell 
escolar.

A LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS, no només finançant-les, sinó comprovant que es desenvolupin adequadament. Un membre de l’AMPA sempre es troba al centre quan es fan aquestes activitats.

A LES ACTIVITATS PER A PARES, fent arribar propostes que presenten diferents Departaments de la
Generalitat, entitats municipals i diverses organitzacions més.

A L'ADQUISICIÓ DE LLIBRES DE TEXT I DE LECTURA amb dues possibilitats:

1. MERCAT-FIRA DE LLIBRES 
L’AMPA, en col·laboració amb  l’institut, organitza un mercat de llibres usats on podreu comprar, en cas que es puguin reutilitzar, els llibres del següent curs i vendre els del curs anterior.

Més informació en el web https://sites.google.com/a/xtec.cat/infantasecret/serveis/mercat-fira-de-llibres-de-text

2. COMPRA LLIBRES NOUS
Com en anys anteriors, l’AMPA ha contactat amb una distribuïdora que farà arribar els llibres als 
alumnes sense intermediaris i amb el compromís de subministrar tots els escollits pel professorat. 

El descompte serà d’un 15% per als socis de l’AMPA, per gaudir d’aquest descompte és IMPRESCINDIBLE presentar justificant de pagament de la quota de l’AMPA.

Es posaran a la venda també els llibres de lectura del curs amb el descompte. No els heu de comprar si ja els teniu o us els deixen, i és recomanable comprovar-ho abans. Si voleu podreu tornar-los, si estan nous, però se us donarà un tiquet per agafar material o llibres, que serveix per a l’any següent. NO ES RETORNARAN ELS DINERS UN COP COMPRATS.

Aquest any la venda dels llibres NO es farà a l’Institut, sinó directament a la llibreria Rumen, al 
carrer de Casanova 3-5, a tocar de la parada de Metro Universitat, de la línia 2.

Quan compreu els llibres, no els folreu ni els poseu el nom fins que el professorat dels vostres fills els hagi vist i acceptat. Tingueu en compte les matèries optatives que pugui triar el vostre fill.