·  TEL. 933 073 413 · EMAIL a8013159@xtec.cat
 · 

Notícies

Sant Jordi

12-05-2017

Aquest any la nostra festa de sant Jordi l’hem realitzat el dia 21 d’abril. El temps ha estat bo i hem pogut gaudir d’una diada amb multitud d’espais repartits pel centre.

Com cada any s’han lliurat, a la sala d’actes, els premis de tots els concursos que s’organitzen al centre. S’ha realitzat l’acte en dues sessions on, a banda de repartir els premis, s’han projectat petits curtmetratges i fotografies fetes pels alumnes.  També hem assistit a la final del concurs de lletrejar (picalletres, en diem nosaltres). Hem de dir que la participació ha estat destacable i hi ha hagut obres de molta qualitat. Felicitem els guardonats.

Com a novetat s’ha disposat d’un escenari a l’aire lliure on hem pogut veure representacions musicals, de playback i de ball. També s’ha comptat amb un karaoke que ha tingut molt bona acollida per l’alumnat.

Els alumnes de 4t han organitzat parades de llibres, una tómbola i un bar al pati per a recollir diners per a la seva festa de graduació.  També ens han fet de fotògrafs i gràcies a ells disposem d’aquest reportatge.

A més, durant les primeres hores del matí els alumnes de 2n d’ESO han pogut assistir a una representació teatral feta per companys seus i altres grups han realitzat manualitats i jocs lingüístics. Els alumnes de batxillerat han pogut sentir experiències de persones que treballen en àmbits professionals diversos (alguns ex-alumnes) i que els ha pogut orientar sobre el seu futur més proper.

En definitiva, un festa magnífica que ha donat per encetada la primavera i el 3r trimestre.

Podeu consultar els premis dins l'apartat projectes/Sant Jordi o en aquest enllaç.


Xarxes socials: